Mafiaverden


Mafiaverden Vi la først merke til mafiaverden juni 2012. Spillet er nylig lansert (i beta), og da vi tetet var omtrent 10-20 spillere pålogget på en vanlig kveld.

Spillet er i første øyekast pent å se på, og oppsettet er ryddig. Ikke veldig mange funksjoner enda, kun de vanlige (kriminalitet, oppdrag, organisert kriminalitet), men det er tydelig at nye funksjoner legges til og at spillet er under utvikling.

Forumet er fint og noenlunde aktivt. Ellers er det lite å sette fingere på, annet enn at vi ønsker flere funksjoner, mer utvikling og gjerne noe som gjør at spillet skiller seg mer ut fra mengden. Spillet lastes svært tregt i tiden vi testet, men vi antar at det kun var midlertidig.

Vi håper på videre utvikling, og ser frem til å spille mer i fremtiden! Spillet har helt klart bra potensiale, og muligheter.

Klikk her for å gå til spillet!

110     153 

Skriv en kommentar til spillet!

Vi håper du vil dele dine erfaringer eller tanker om dette spillet ved å skrive en kommentar under:Skrevet av MilkyDay 1. desember klokken 19:16:
Har spilt dette i noen dager og spillet er en etterligning av Mafiaens Hevn og en rekke funksjoner er helt identiske, som om det var klipp og lim. Ville heller spilt Mafiaens Hevn enn dette da dette ser ut til å være en halvferdig \"wannabe\" Mafiaens Hevn.

Skrevet av Ruben 26. november klokken 21:39:
Er spillet lagt ned ellerno?
Kommer ikke inn på nettsiden

Skrevet av Loyalty 30. juni klokken 15:25:
Bra mafiaspill med et stor potensiale til å bli stort. Er underutvikling å har en del feil, lite funksjoner og noen teite løsninger. Men ellers et bra spill. Anbefales!

Skrevet av Ivalice 28. juni klokken 16:44:
good shit

Skrevet av don Corleone 26. juni klokken 19:54:
very nice

Skrevet av Soran 25. juni klokken 0:20:
God ledelse og et veldig bra miljø, hva mer kan du spør om? :)

Skrevet av Nemean 18. juni klokken 7:33:
Lovende og herlig spill. Anbefaler folk å prøve ut! :)